ISO/TR 23304:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
18 مايو 2021
·
Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content
ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021
This document provides guidelines on:
— how to express vitamin quantity,
— the expression of different molecular forms in appropriate units,
— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.
It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 12224-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties
ISO 12224-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content